Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding wordt vaak gezien als serieus proces. Echter kan teambuilding erg leuk en leerzaam zijn. Wilt u met uw collega’s een harmonieuze eenheid vormen, dan helpt deze workshop u zeker. Tijdens deze workshop gaat het vooral om plezier maken, lachen en tot een betere samenwerking komen. Tijdens deze workshop proberen we weer een lach op het gezicht te brengen. Lachen is tenslotte erg gezond, helpt bij een opbouwen van je weerstand en is goed voor je hart. Tijdens deze workshop worden de buikspieren flink getraind, want het is een en al lachen, gieren, brullen.

Deze workshop is geschikt om je collega’s op een andere manier te leren kennen of samen met je team om een betere band met elkaar te creëren.

 

Thema’s

Er zijn verschillende manieren om lekker te lachen. Zo kun je de lachworkshop volgen of een workshop jongleren, zeepkisten maken en lipdub maken. Hiermee kan je als team of collega’s alleen maar plezier mee hebben en een leuke dag tegemoet gaan.
 

Budget

De kosten variëren per workshop. Om duidelijk te weten welke kosten er gelden voor u is het handig om een offerte te sturen. Op deze manier weten wij met hoeveel personen u bent en waar de workshop plaats vindt.
 

Locatie

De workshop kan gegeven worden in heel Nederland. Wij kunnen naar u toe komen, maar u kunt ook in overleg ons de locatie laten regelen. Deze zal dan natuurlijk bij u in de buurt zijn, zodat u niet ver hoeft te reizen.
 

Teambuilding workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een workshop teambuilding? Heeft u interesse in een workshop teambuilding voor uw evenement, bedrijf- personeelsuitje of familie/vrienden dag vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Teambuilding

Uw bericht

*verplichte velden

captcha