Sport

Sport

Sport2014-09-18 om 16.43.28

Sport is een leuke en speciale manier om elkaar beter te leren kennen. Doormiddel van sport leren mensen goed samen te werken en dus teambuilding. Een sport workshop zal zeker niet snel vergeten worden. Collega’s, vrienden en familie zullen op een informele manier een andere kant van elkaar leren kennen.
 

Sporters

Voor de sport workshop kun je ervoor kiezen om een sport workshop te krijgen van bekende topsporters. Dit is een unieke ervaring waar u meer leert over het leven als top sporter. Daarnaast beoefen je ook de desbetreffende sport. Hiernaast kunt u natuurlijk ook een workshop volgen van sporters die op hoog niveau gepresteerd hebben of nog steeds doen.
 

Budget

Het budget kan erg verschillen. Dit hangt volledig af van uw wensen en verlangen. Met hoeveel personen gaat u de workshop volgen en wordt dit met een bekende topsporter of niet. Om u verder te informeren over de kosten kunt u een offerte opsturen. Naar aanleiding van deze offerte maken wij een kosten plaatje voor uw workshop.
 

Locatie

De sportieve workshops kunnen door heel Nederland georganiseerd worden. Wij kunnen de workshops bij u in de buurt organiseren. Hierdoor hoeft u niet met al uw medewerkers, vrienden of familie ver te reizen.
 

Sport workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een sport workshop? Heeft u interesse in een sport workshop voor uw bedrijfsuitje, evenement of vrienden/familie dag vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Sport

Uw bericht

*verplichte velden

captcha