Muzikaal

Muzikaal

muziek2014-09-18 om 16.54.30

Lekker een dagje ertussen uit? Ga met u collega’s, vrienden of familie een muzikale dag tegemoet. Doormiddel van verschillende instrumenten, zang en het schrijven van muziek ga je op een leuke manier met elkaar aan de slag. De muziek workshop wordt gegeven door muziek deskundige die dagelijks met muziek bezig zijn. De groep zal begeleidt worden waardoor ze na enige tijd functioneren als een eenheid oftewel band.
 

Thema’s

Er zijn verschillende soorten muzikale workshops. Zo heb je de didgeridoo wat het oudste blaasinstrument op aarde is. Een workshop bestaat uit het luisteren naar klanken uit de didgeridoo. Na enige tijd krijgt u het instrument onder de knie en kunt u zelf het instrument bespelen. Houdt u meer van zang, dan kunt u ook een zangworkshop boeken. Dit kan zijn van bekende artiesten of onbekende professionele zangers.
 

Budget

Het budget is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het voor ons handig om te weten waar de workshop plaats vindt. Heeft u al een locatie of gaan wij deze voor u regelen en met hoeveel personen u de desbetreffende workshop wilt volgen. Om in te gaan om het exacte budget is het fijn als u de offerte wilt opsturen. Aan de hand van die informatie maken wij een prijs.
 

Locatie

De muzikale workshop kan in heel Nederland gegeven worden. Wij kunnen voor u een locatie boeken in de buurt of u kunt ons naar uw locatie laten komen.
 

Muzikale workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een muzikale workshop? Heeft u interesse in een muzikale workshop voor uw bedrijfsuitje, evenement of vrienden/familie dag vraag dan een offerte aan.

Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Muzikaal

Uw bericht

*verplichte velden

captcha