Culinair

Culinair

culinair 2014-09-18 om 16.41.48

Met deze culinaire workshop kunt u met uw collega’s, vrienden en familie een fantastische dag beleven. Doormiddel van lekkere culinaire gerechten kom je nader tot elkaar. Leer je collega’s, vrienden en familie op een andere manier kennen en bereid samen de lekkerste gerechten.

Locatie

De verschillende culinaire workshops kunnen gegeven worden door het hele land. Wij komen naar u toe zodat verdere problemen met betrekking tot het reizen voorkomen wordt. Op aanvraag kunnen wij ook een locatie in de buurt boeken.

Budget

De kosten kunnen erg uiteen lopen. Dit hangt af van een aantal factoren zoals het aantal personen, reiskosten en eventuele kosten van het huren van een locatie. Om u beter over de kosten te kunnen informeren kunt u een offerte aanvragen.

Culinaire workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een culinaire workshop? Heeft u interesse in een culinaire workshop voor uw evenement, bedrijfsuitje of familie/vrienden dag vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Culinair

Uw bericht

*verplichte velden

captcha