Creatief

Creatief

creatief 2014-09-18 om 16.37.52

Voor uw bedrijfsuitje, evenement of feest is het leuk om creatief bezig te zijn met medewerkers of genodigden.

Op deze manier houdt u het evenement actief en hebben de mensen ook daadwerkelijk wat te doen. Iedereen wordt op zo’n dag op een creatieve manier geïnspireerd.

 

Teamwork

Bij een workshop creativiteit staat teamwork centraal. Vrienden, familie of collega’s werken samen om tot een uniek resultaat te komen. U bent samen aan de slag. Op deze manier bent u bezig met het creëren van banden met vrienden, familie en collega’s.
 

Workshops

Bij workshops creativiteit bent u vooral met uw handen bezig. De workshops zijn erg divers, deze kunnen variëren van graffiti spuiten, schilderen, karikatuur tekenen, glasblazen, sieraden maken en beeldhouden.
 

Thema

Er wordt van tevoren een gezamenlijk thema bedacht waardoor de saamhorigheid wordt versterkt. Het thema mag van alles zijn, als het maar representatief staat voor uw vrienden- familiekring of bedrijf.
 

Locaties

Deze creatieve workshops kunnen gegeven worden door het hele land. Wij reizen naar uw locatie zodat u niets hoeft te regelen voor het reizen met een grote groep. In overleg kunnen wij ook een locatie huren waar de workshop gehouden zal worden.
 

Creatieve workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een creatieve workshop? Heeft u interesse in een creatieve workshop voor uw evenement, bedrijfsuitje of familie/vrienden dag vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Creatief

Uw bericht

*verplichte velden

captcha