Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

Schermafbeelding 2014-10-27 om 10.50.30

Wilt u een leuke hippe workshop voor een evenement, bedrijf- personeelsuitje, vrienden of familie dag? Boek dan een beauty & fashion workshop. Doormiddel van deze workshop leert u veel over beauty & fashion. De beste top visagist en stylist gaan met u en uw collega’s, vrienden of familie aan de slag.
 

Thema Beauty

Tijdens de beauty workshop wordt u opgemaakt en krijgt u tips over visagie en make up! Een echte visagist zal samen met u de nieuwste trends bespreken en toepassen op het gebied van make up!
 

Thema Fashion

Welke kleding past bij mij? Wat moet ik aan bij een leuke gelegenheid en welke kleuren passen bij mij?
Bij deze leuke workshop krijgt u een eigen kleuradvies. Hierdoor weet u in de toekomst goed welke kleuren en kleding u gaat staan en welke kleding u moet vermijden. Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt van gekleurde analysedoeken. Op deze manier komt u erachter welke kleuren werken en welke niet.
 

Budget

De beauty & fashion workshops worden apart van elkaar gezien. U kunt deze workshops los of samen boeken. De kosten hangen af van het aantal workshops dat u boekt. Verder hangt het af van de aantal personen die meedoen.
 

Locatie

De leuke beauty & fashion workshop kan geboekt worden in heel Nederland. De workshop kan gegeven worden in een door u aangewezen locatie. Op aanvraag kunnen wij ook een locatie boeken bij u in de buurt.
 

Beauty & fashion workshop boeken

Hoe gaat het boeken van een beauty & fashion? Heeft u interesse in een beauty & fashion voor uw evenement, bedrijf- personeelsuitje of familie/vrienden dag vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Workshops - Beauty & Fashion

Uw bericht

*verplichte velden

captcha