Over mij

cdj2

Over Claudia de Jong

Mijn naam is Claudia de Jong, ik ben van origine Sales en HR Manager. Het eindresultaat van HR en Sales komt in principe op hetzelfde neer als het organiseren van een evenement; het blij maken van mensen. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het belangrijk is om vooral te doen wat ons dagelijks weer een lach op het gezicht brengt.

Nadat ik in 2005 afstudeerde aan de Hogeschool voor Economische studies ben ik vertrokken naar Salamanca waar ik mij meer verdiept heb in Economie en de Spaanse taal. Daarna heb ik ruim 9 jaar in verschillende sales en HR functies gewerkt voor o.a. 20th Century Fox, USG People, Young Executive Profesionals, LinQ en Quality Bookings. In deze begin periode waar de budgetten eindeloos waren, heb ik veel mogen doen en leren. Het deel uitmaken van grote projecten, aanbestedingstrajecten, aanname trajecten van personeel en organisatie van evenementen hebben mij veel kennis gegeven van de aanpak bij grote bedrijven. Ik kom uit een echt ondernemersgezin dus daar heb ik een goede basis gelegd.

Een eigen onderneming hebben en voeren anno 2014 gaat over connectie maken , authentiek zijn en waarde creƫren. Zorg ervoor dat je zichtbaar, vindbaar en bereikbaar bent voor je klant. Opdrachtgevers willen kwaliteit, service en ze willen gezien en gehoord worden. Maar blijf bovenal wie jij bent want dat maakt jouw bedrijf uniek en onderscheidend.