Sprekers

Sprekers

Sprekers kunnen op een interessante maar leuke manier trendy topics bespreken en voordragen aan groot publiek. Mensen zijn willig om meer te weten over bepaalde onderwerpen. Sprekers zorgen ervoor dat het een informatieve dag wordt waar mensen ook daadwerkelijk wat aan hebben.

Een spreker heeft als doel bezoekers te inspireren over bepaalde onderwerpen. Tegenwoordig worden we te weinig aan het denken gezet over interessante onderwerpen. Het schiet er simpel weg vaak bij in. Sprekers zorgen er op deze manier voor dat er weer word nagedacht over bepaalde onderwerpen. Dat mensen weer plezier krijgen in het werk wat ze doen of gefascineerd worden door omliggende vakgebieden.
 

Budget sparkers

Het budget van sprekers varieert enorm. Bekende sprekers kosten aanvankelijk meer dan onbekende sprekers. Ook de tijdsduur is van belang en het voorwerk wat de spreker kwijt is aan het voorbereiden van zijn/haar presentatie.
 

Professionaliteit sprekers

Elke spreker heeft een bijzonder fascinerend verhaal. Tussen bekende en onbekende sprekers zit in principe geen verschil behalve dat bekende sprekers herkend worden. Naar aanleiding van uw evenement gaan wij de beste spreker zoeken die overeen komt met het thema van het desbetreffende evenement.
 

Spreker boeken

Hoe gaat het boeken van een spreker? Heeft u interesse in een spreker voor uw evenement, congres, bedrijfsuitje of presentatie vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier 

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Boekingen - Sprekers

Uw bericht

*verplichte velden

captcha