DJ’s

DJB_WEBSITE_DJ

DJ

Bij het organiseren van een evenement, feest of festival hoort natuurlijk entertainment. Wat is er dan leuker dan los te gaan op de leukste tracks van bekende en minder bekende Dj’s. Een DJ zorgt voor een fantastische show waar iedereen mee kan dansen en zingen. Elke Dj heeft een eigen stijl, deze varieert van house tot hardstyle. Vertel ons uw wensen en zij zoeken de beste DJ voor uw evenement.
 

Budget

De kosten variëren bij DJ’s. Bekende DJ’s zijn duurder dan minder bekende DJ’s. Ook hangt het af van de apparatuur en de verlichting.
Het budget is ook afhankelijk van de tijdsduur die de DJ moet draaien. Sommige Dj’s blijven de hele avond om leuke muziek te draaien andere komen voor twee uur.
 

Welke Dj zoekt u

Om de juiste Dj te vinden bij uw evenement hebben wij vooraf gedetailleerde informatie nodig over het evenement, feest of bedrijfsuitje. Wat is de doelgroep en op welke locatie word het gehouden. Wij zoeken voor u de best gepaste DJ zodat iedereen een fantastische avond tegemoet gaat.
 

DJ boeken

Hoe gaat het boeken van een DJ? Heeft u interesse in een DJ voor uw evenement, bedrijfsuitje, festival of feest vraag dan een offerte aan. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier 

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Boekingen - DJ's

Uw bericht

*verplichte velden

captcha