Dagvoorzitters

Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter leidt de gehele dag, zodat alles in goede banen geleid wordt. Dagvoorzitters zijn vooral te boeken voor congressen, bedrijfspresentaties of product lanceringen. Dagvoorzitters praten het programma aan elkaar. Als sprekers of performers klaar zijn zal hij de belangrijke punten herhalen zodat hij de aandacht van het publiek behoudt. Wij zoeken voor elke aanvraag een gepaste dagvoorzitter, zodat het imago overeenkomt met de organisatie.
 

Budget dagvoorzitter

De budgetten verschillen enorm tussen de verschillende dagvoorzitters. Dit is afhankelijk van een aantal factoren namelijk de mate van bekendheid van de dagvoorzitters, de tijdsduur die de dagvoorzitter bezig is en het voorwerkt wat de dagvoorzitter heeft voorafgaand aan het evenement. Deze factoren worden in overleg met u besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan.
 

Vind de geschikte dagvoorzitter

Elk evenement, congres of personeels- bedrijfsuitje is anders. Het is erg belangrijk dat de dagvoorzitter goed aansluit op het thema en de doelgroep die op de desbetreffende dag aanwezig zijn. Wij luisteren naar uw wensen en garanderen voor uw evenement de beste dagvoorzitter. Dit doen wij door samen met u in gesprek te gaan, zodat wij goed voor ogen hebben wat de eisen en wensen zijn.
 

Professionaliteit dagvoorzitter

Bij DeJongBoekingen regelen wij professionele dagvoorzitters die als doel hebben om een onvergetelijke dag te organiseren. Ze gaan in op het thema van het evenement en sluiten hun doel hier naadloos op aan. Bij DeJongBoekingen boekt u bekende dagvoorzitters en minder bekende dagvoorzitters uit de regio. Dit alles om voor iedereen een realiseerbare dagvoorzitter te regelen.
 

Dagvoorzitter boeken

Hoe gaat het boeken van een dagvoorzitter? Heeft u interesse in een dagvoorzitter voor uw evenement, congres, bedrijfspresentatie, seminar of product lancering neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl met verdere informatie over het evenement of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Boekingen - Dagvoorzitters

Uw bericht

*verplichte velden

captcha