Bands

Bands

Wilt u een gezellige en sfeervolle twist aan uw evenement, bedrijfsuitje of congres geven? Boek dan een band bij DeJongBoekingen.
Bands zorgen voor de extra swing op uw evenement. Een goede sfeer op de dansvloer en voor een ontspannen sfeer tijdens een uitgebreid diner.
 

De juiste band

Elke band beschikt over een ander muziek genre en elk genre spreekt een andere doelgroep aan. Wij helpen u bij het vinden van de juiste band die aansluit bij de gewenste doelgroep.

Bij DeJongBoekingen kunt u een gepaste band boeken die goed aansluit op uw wensen en verlangen. Wij werken samen met professionele bands die veel ervaring hebben en altijd garant staan voor een goede sfeer.
 

Budget

De kosten voor een band variëren enorm. Dit is afhankelijk van verschillende factoren namelijk de mate van bekendheid, de voorbereiding die de band besteedt voorafgaand aan een evenement en de tijdsduur zie zij komen optreden. Wij stellen per band en klus een nieuw budget, zodat u nooit teveel betaald.
 

Band boeken

Hoe gaat het boeken van een band? Heeft u interesse in een band voor uw evenement, bedrijfsuitje of congres neem dan contact op met DeJongBoekingen. Mail naar claudia@dejongboekingen.nl of vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in.

Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Contactformulier

Uw naam*

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Onderwerp

Boekingen - Bands

Uw bericht

*verplichte velden

captcha